Inora 250 kompostori

PIHATUOTTEET

Inora 250 kompostori

Kompostoi keittiöjätteesi fiksusti Inora 250 -kompostorilla ja hyödynnä syntyvä multa pihamaan istutuksille. Oikeat ravinnesuhteet takaavat mutkattoman toimivuuden ja laadukkaan maatumisprosessin. Inora kompostori palvelee neljässä maanläheisessä värissä.

Inora 250 -kompostori on luonnonmukainen keino palauttaa eloperäinen, maatuva jäte takaisin luonnon kiertokulkuun. Nyt voit kompostoida ruuantähteet ja muut maatuvat kotitalousjätteet kätevästi itse. Kompostorissa syntävä multa on erinomainen maanparannusaine jälleen käytettäväksi pihamaalla. Turvallisen ja tiivisrakenteisen kompostorin kätevät kädensijat sekä etupaneliin keskitetyt toiminnot tekevät käytettävyydestä selkeän ja vaivattoman.

  • Koko: Leveys 75cm, korkeus 110cm, syvyys 80cm
  • Tilavuus: 250 litraa
  • Materiaali: Pakkasta, lämpöä ja UV-säteilyä kestävää polyeteenimuovia
  • Eriste: Polyuretaani
  • Värit: viinisakka, basilika, laastinharmaa ja kataja
Väri Tuotenumero
Viinisakka 900030
Basilika 900031
Laastinharmaa 900032
Kataja 900029
sivusta kuvattuna ympäristössä kompostori viinisakka basilika laastinharmaa Inora

 

1. Lämpömittari
Kompostorin lämpötilaa on helppo seurata selkeästä etupaneeliin integroidusta lämpömittarista. Huomioithan, että lämpömittari voi vahingoittua kompostia sekoittaessa. Sekoita varoen!

2. Multaluukku
Valmis multa voidaan poistaa irrotettavan multaluukun kautta. Kumitiivistetty luukku on tiivis, mutta silti kätevä irrottaa mullan tyhjennyksen ajaksi.

3. Ilmansäätö
Ilmanvaihtoa säädetään etupaneelin liuku-kytkimen avulla. Ilmansäätö toimii siten, että kun säädin on vasemmalla ilmanottoaukko on auki ja oikella ilmanotto on kiinni. 

4. Huoltolaatikko
Huoltolaatikkoon voi sijoittaa kaiken tarvittavan.

Lataa tästä esitteemme.

Katso kompostoinnin aloitukseen sekä käyttöön opastava video tästä.

Lisätietoja saat kompostoreistamme myyntihenkilöiltämme.