Inora 250 kompostori

PIHATUOTTEET

Inora 250 kompostori

Kompostoi keittiöjätteesi fiksusti Inora 250 kompostorilla ja hyödynnä syntyvä multa pihamaan istutuksille. Inora 250 kompostori on hyvin eristetty ja tarkoitettu ympärivuotiseen kompostointiin. Kompostoituminen on nopeaa ja tehokasta. Inora kompostoria valmistetaan neljässä kauniissa värissä.

Kompostointi on luonnonmukainen keino palauttaa eloperäinen, maatuva jäte takaisin luonnon kiertokulkuun. Voit kompostoida ruuantähteet ja muut maatuvat kotitalousjätteet kätevästi itse. Kompostorissa syntyvä multa on erinomainen maanparannusaine jälleen käytettäväksi pihamaalla.

Inora 250 kompostori on kaikkeen kompostointitarpeeseen kestäväksi suunniteltu ja helppokäyttöiseksi tehty lämpökompostori. Kompostorin lämpökansi on yhdellä kädellä avattavissa ja itsestään auki pysyvä. Tehokas koko massan läpäisevä ilmankierto on helppo säätää isolla ja selkeällä valitsemella. Inora 250 on helppo tyhjentää leveästä multaluukusta. Turvallisen ja tiivisrakenteisen kompostorin kätevät kädensijat sekä etupaneliin keskitetyt toiminnot tekevät käytettävyydestä selkeän ja vaivattoman.

  • Koko: Leveys 67 cm, korkeus 107 cm, syvyys 72 cm
  • Tilavuus: noin 250 litraa
  • Rungon, kannen ja luukun materiaali: Pakkasta, lämpöä ja UV-säteilyä kestävää polyeteenimuovia
  • Eriste: Polyuretaani
  • Kahvan, ilmansäätimen ja luukun lukitsimen materiaali: kierrätysmuovi. Huom. kierrätysmateriaalin väri vaihtelee harmaan eri tummuusasteissa.
  • Haittaeläinsuojattu
  • Valmistettu Suomessa
  • Värit: viinisakka, basilika, laastinharmaa ja kataja

Saatavilla myös Inoran verkkokaupasta!

Verkkokaupasta saat tarvittaessa ostettua myös varaosia Inora 250 kompostoriin. 

 

Väri  Tuotenumero
Viinisakka 900030
Basilika 900031
Laastinharmaa 900032
Kataja 900029
Inora 250 kompostori kansi auki
Inora 250 kompostorin osat

 

1. Lämpömittari
Kompostorin lämpötilaa on helppo seurata selkeästä etupaneeliin integroidusta lämpömittarista. Huomioithan, että lämpömittari voi vahingoittua kompostia sekoittaessa. Sekoita varoen!

2. Ilmansäätö
Ilmanvaihtoa säädetään säätimessa olevan viisarin avulla. Mitä isompi numero, sitä enemmän ilmaa pääsee kompostoriin.

3. Multaluukku
Valmis multa voidaan poistaa irrotettavan multaluukun kautta. Kumitiivistetty luukku on tiivis, mutta silti kätevä irrottaa mullan tyhjennyksen ajaksi.

 

Lisätietoja saat kompostoreistamme myyntihenkilöiltämme.