Inora laituri kestää ja mukautuu tarpeen mukaan

4.6.2024

Ponttonilaituri on toimiva ratkaisu, esimerkiksi Saimaalla, missä veden korkeus vaihtelee, milloin enemmän, milloin vähemmän. Inora laitureita ja ponttoneita on valmistettu vuodesta 1995 asti ja yhä näitä 30 vuotta vanhoja laitureita nähdään käytössä. Laiturituotteemme ovat siis kestäviä, mutta Inora laituria on myös helppo laajentaa, koska ponttonit ja laiturit tehdään edelleen samoilla alkuperäisillä mitoilla. 

Ajan oloon pieniä muutoksia tuotteisiin toki aina tehdään. Nyt olemme vaihtaneet Inora 200 ja Inora 530 ponttonien raaka-aineen 100 % kierrätysmateriaaliksi.

Kauden uutuus on lisää asennusmahdollisuuksia antava Inora laiturin ramppi, jolla kulku laiturille yli kivikon tai upottavan kaislikon on turvallista. Ramppi toimii myös jyrkillä rannoilla. 

Inoran laiturituotteissa on nopeat toimitusajat, sillä tiedämme Suomen kesän olevan lyhyt. Ennätys lienee, että jo tehdastilauksen jälkeisenä päivänä Inora laiturilta on uitu. Kaikki Inoran laiturirakentantamiseen tarkoitetut tuotteet ja ohjeet löytyvät verkkosivuiltamme

Inora laituri ja 200 ponttonit