“Inora vie yläsavolaista osaamista kartalle” 

21.6.2021

Jokainen tekee meillä parhaansa, että tuotteet lähtevät tehtaalta ajoissa asiakkaille, sanoo Inoran logistiikkapäällikkö Aila Siilin-Huttunen.

Koulutukseltani olen prosessitekniikan insinööri ja suoritin aikanaan opiskeluihini kuuluvan harjoittelun UK-Muovilla eli nykyisellä Inoralla. Olen ollut talon palveluksessa reilut 10 vuotta.

Pidän työssäni erittäin vaihtelevista työpäivistä. Logistiikkapuolella ei ole yhtään samanlaista päivää. Kun päivät ovat vaihtelevia oppii aina myös jotain uutta. Erityisesti nostan esille hyvän tiimihengen. Jokainen tekee meillä parhaansa, että tuotteet lähtevät tehtaalta ajoissa asiakkaille.

Mieleenpainuvin ja tunteikkain asia työurallani on ehdottomasti, kun työyhteisö valitsi minut vuoden positiiviseksi UK-Muovilaiseksi pitkän poissaoloni jälkeen. Arvostan sitä todella paljon.

Eniten toivon, että saisimme vietyä yläsavolaista osaamista kartalle, ja että tekisimme alueen osaajien kesken vielä enemmän yhteistyötä, sillä Savossa on voimaa!

Suosikkituotteeni on erittäin monipuolinen Eero-hiekoitusastia. Niitä minulla on monta käytössä. Haaveissa on lisäksi Greeny 450 -hiekoitusastia puutarhakalusteiden tyynyjen säilytykseen.

Aila Siilin-Huttunen
Logistiikkapäällikkö