Juhlimme tänä vuonna Inoran 60-vuotissynttäreitä

15.2.2023

Inoran historia alkaa vuodesta 1963, kun Unto Kivinen aloitti rakennuseristeiden valmistuksen Hollolassa. Aluksi eristeet ja valmiit eristetyt elementtijärjestelmät tehtiin oman rakennusliikkeen kohteisiin. Uraauurtavaa kevytelementtijärjestelmää myytiin pian myös muille rakentajille. Tuohon aikaanhan väestön muutto maalta kaupunkiin töihin ja asumaan uusiin kerrostaloihin oli Suomessa suurimmillaan, uusia asuntoja tarvittiin paljon.

1970-luvulla toiminta laajeni ja toinen tehdas rakennettiin Iisalmeen. Muovituotteiden uusia valmistusmenetelmiä otettiin käyttöön ja jo tuolloin tehtiin ensimmäiset piha- ja puutarhatuotteemme.

Juhlimme viime kuussa pyöreitä vuosia henkilöstömme yhteisillä kakkukahveilla ja muistelemalla menneitä. Puhuimme myös nykyhetkestä ja tulevaisuudesta. Nykyisin Inoran valmistama tuotevalikoima on monipuolinen. Uskomme, että uudet biopohjaiset Luonto- ja kierrätysmateriaalista tehdyt Kierto -tuotteet ovat entistä suuremmassa määrin Inoran tulevaisuutta. Inoran tuotteet ja tuotanto tarjoavat varmasti jatkossakin monenlaisia mahdollisuuksia kiertotaloudelle. Mitähän kaikkea mielenkiintoista teemme seuraavien 60 vuoden aikana?

Inoran 60-vuotisjuhlat