Koti ja piha

Iloa ja toimivuutta arkeen Inoralta! Kestävät ja käytännölliset kodin ja pihan tuotteemme tarjoavat monipuolisen valikoiman hiekka- ja jäteastioita sekä suomalaisiin oloihin suunniteltuja laitureita, ponttoneita ja laituritarvikkeita. Puutarhassa ilahduttavat kompostorimme ja hiekkalaatikkomme.

nainen ja tyttö puulaiturilla

Kestävät ja kauniit laiturit hyvään kesään

Inoran laiturit on tehty Pohjolan oloihin. Helppohoitoinen kestopuu, tukevat, rotaatiovaletut ja pakkasenkestävät ponttonit sekä näppärät asennussarjat tekevät laiturirakentamisesta helppoa ja lopputuloksesta viimeistellyn.

Tutustu Inoran laiturituotteisiin

kompostimulta ja lapio

Kasvuvoimaa puutarhaan Inoran kompostorilla

Ekologista, kustannustehokasta ja konkreettista! Maatuvan jätteen ja ruoantähteiden kompostointi on kätevä tapa tuottaa kasvuvoimaa niin kotipihalle kuin mökin puutarhaan. Inoran kompostori on saatavissa useassa herkullisessa värissä.

Tutustu Inoran kompostoreihin

minna aronen istuu punaisessa heija-keinussa

Moderni design-keinutuoli ympärivuotiseen käyttöön

Keinutuoli on suomalainen klassikkohuonekalu, jolla on pitkä historia kotien paraatipaikalla, tuvan keskipisteessä. Tyylikäs Heija-keinu on kunnianosoitus tälle perinteelle. Tuolin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota mukavuuteen sekä ”Heija”-kokemukseen.

Lue lisää

Inoran koti ja piha -tuotteiden jälleenmyyjät

Kodin ja pihan valikoimamme tuotteet ovat saatavissa hyvin varustelluista rautakaupoista sekä piha- ja puutarhakalustemyymälöistä ympäri maan.