Koti ja piha

Iloa ja toimivuutta arkeen Inoralta! Kestävät ja käytännölliset kodin ja pihan tuotteemme tarjoavat monipuolisen valikoiman hiekoitus- ja jäteastioita sekä suomalaisiin oloihin suunniteltuja laitureita, ponttoneita ja laituritarvikkeita. Puutarhassa ilahduttavat kompostorimme ja hiekkalaatikkomme.

nainen ja tyttö puulaiturilla

Kestävät ja kauniit laiturit hyvään kesään

Inoran laiturit on tehty Pohjolan oloihin. Helppohoitoinen kestopuu, tukevat, rotaatiovaletut ja pakkasenkestävät ponttonit sekä näppärät asennussarjat tekevät laiturirakentamisesta helppoa ja lopputuloksesta viimeistellyn.

Laiturituotteet

kompostimulta ja lapio

Kasvuvoimaa puutarhaan Inoran kompostorilla

Maatuvan jätteen ja ruoantähteiden kompostointi on kätevä tapa tuottaa kasvuvoimaa niin kotipihalle kuin mökin puutarhaan. Pihatuotteistamme löydät kompostorin lisäksi modernin design-keinutuolin, Kilppari-hiekkalaatikon ja tyylikkään kuivakäymälän. Kaikissa pihatuotteissamme on tarjolla herkullisia värivaihtoehtoja.

Pihatuotteet

Inora 150 hiekoitusastia musta metsäisessä maisemassa

Kiinteistötuotteillamme pidät pihasi siistinä ja turvallisena

Inoran tuotevalikoimasta löydät monipuoliset jäte- ja kierrätysastiat, jotka soveltuvat erinomaisesti koneelliseen tyhjennykseen. Hiekoitusastiavalikoimamme palvelee niin pienien pihojen kuin suurempienkin alueiden hiekoitustarpeita. 

Kiinteistötuotteet

Inoran koti ja piha -tuotteiden jälleenmyyjät

Kodin ja pihan valikoimamme tuotteet ovat saatavissa hyvin varustelluista rautakaupoista sekä piha- ja puutarhakalustemyymälöistä ympäri maan.

Laiturituotteet

Inora laiturit, ponttonit ja laituritarvikkeet.

Katso lisää

Pihatuotteet

Heija-keinutuoli, Inora 250 kompostorit ja Hiekkalaatikko Kilppari.

Katso lisää

Kiinteistötuotteet

Inora hiekoitus- ja jäteastiat

Katso lisää