Rakentaminen

Yhdessä maailman parhaiden työmaiden puolesta. Meille Inoralla on kunnia-asia olla työmaiden ja rakennusteollisuuden kumppanina luomassa suomalaisille terveitä ja kestäviä koteja ja rakennuksia. Meiltä saat laadukkaat rakennustuotteet ja rakentamisen tarvikkeet sekä kustomoidut ratkaisut vaativiinkin kohteisiin.

Päivitämme tuotetietoja verkkosivuillemme.

 

eristeen leikkaus

Eristeet

Ekologiset eristeet Inoralta

Tiesitkö, että eristevalinta voi olla rakennustyömaalla merkittävä ekoteko? Inoran uudet Luonto-materiaaliin perustuvat eristeet yltävät hienoihin CO2-vähennyksiin – ja mikä tärkeintä, ominaisuuksiltaan ne vastaavat täysin perinteisestä EPS-raaka-aineesta valmistettuja tuotteita.

helsinki-vantaa lentokenttä visualisointi ulkoapäin

Eristeet

Räätälöidyt eristeratkaisut Helsinki-Vantaan lentoterminaaliin

Inora Oy toimitti ontelolaattaeristeet ja raskaan kuormituksen infraeristeratkaisut rakenteellisesti vaativaan julkisrakennuskohteeseen. Kohteen kuva: Finavia Oyj, Arkkitehtitoimisto ALA Oy

Rakentajat, rakennusalan ammattilaiset ja rakennusteollisuus

 Inoran rakennuseristeet ja rakentamisen tarvikkeet löydät kotimaisista rautakaupoista. Ota yhteyttä myyntitiimiimme, mikäli haluat tilata isomman erän tuotteitamme tai olet kiinnostunut erikoismitallisista ratkaisuista.