Rakentaminen

Yhdessä maailman parhaiden työmaiden puolesta. Meille Inoralla on kunnia-asia olla työmaiden ja rakennusteollisuuden kumppanina luomassa suomalaisille terveitä ja kestäviä koteja ja rakennuksia. Meiltä saat laadukkaat rakennustuotteet ja rakentamisen tarvikkeet sekä kustomoidut ratkaisut vaativiinkin kohteisiin. 

eristeen leikkaus

Ekologiset eristeet Inoralta

Tiesitkö, että eristevalinta voi olla merkittävä ekoteko?

Inoran Luonto EPS-eristeiden hiilijalanjälki on alle 0 – ja mikä tärkeintä, ominaisuuksiltaan ne vastaavat täysin perinteisestä EPS-raaka-aineesta valmistettuja tuotteita.

Rakennuseristeet

Sertifikaatit

helsinki-vantaa lentokenttä visualisointi ulkoapäin

Räätälöidyt eristeratkaisut Helsinki-Vantaan lentoterminaaliin

Vuosien varrella meidät on valittu mukaan moniin rakennuskohteisiin. Kohteita on pienistä jätekatoksista suuriin kaikkien suomalaisten tuntemiin rakennuksiin, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema. Kaikki kohteet ovat meille yhtä tärkeitä, kun olemme rakentajan luottamuksen saaneet. 

Kohteen kuva: Finavia Oyj, Arkkitehtitoimisto ALA Oy

Referenssikohteita

Rakennuseristeet

Sopimusvalmistus Inoralla

LUKIT eristekiinnike kiinnittää Inora eristelevyt toisiinsa

Monipuoliset rakennustarvikkeet takaavat sujuvan työn

Meiltä löydät laajan valikoiman tarvikkeita betonityöhön sekä tukevalle että pehmeälle alustalle valettaessa. Laadukkaat kiinnikkeet ja pienrakennustarvikkeet helpottavat ja nopeuttavat työn sujuvuutta ja takaavat siistin lopputuloksen.

Rakennustarvikkeet

Rakentajat, rakennusalan ammattilaiset ja rakennusteollisuus

 Inoran rakennuseristeet ja rakentamisen tarvikkeet löydät kotimaisista rautakaupoista. Ota yhteyttä myyntitiimiimme, mikäli haluat tilata isomman erän tuotteitamme tai olet kiinnostunut erikoismitallisista ratkaisuista.