Sopimusvalmistus Inoralla

Aina paras toteutus tarpeeseesi. Inora on innovatiivinen ja monipuolinen valmistuksen ja materiaalien osaaja. Saat meiltä ja osaajaverkostoltamme niin teknisen toteutussuunnittelun, tuotevalmistuksen kuin pakkaamisen ja lähettämisen palvelut yli 60 vuoden sopimusvalmistusosaamisella.

Suunnittelu

Sopimusvalmistuksessa toteutamme tuotteen valmistuksen, materiaalien ja raaka-aineiden suunnittelun ja optimoinnin. Tarvittaessa saat osaajaverkostoltamme myös tuotteen ja muottityökalujen suunnittelun sekä muottityökalut. Lisäksi toteutamme halutessasi tuotteesi kokoonpanon ja pakkauksen.

Tuotanto 

Panostamme optimaalisiin ja ekologisiin valmistusprosesseihin. Raaka-aineena käytettävissämme ovat useat kierrätetyt ja neitseelliset muovilaadut sekä mm. metalli ja puu. Tuotantoteknologioitamme ovat mm. ruisku- ja rotaatiovalu sekä 3D-muotoleikkaus. Valmistamme sopimusvalmistuksessa niin yksittäisiä tuotekappaleita kuin tuotesarjoja sovituissa valmistuserissä.

Laadunvarmistus

Käytössämme on tuotekohtainen laadunvalvontaohjelma (ominaisuudet, taajuus, raja-arvot, toimenpiteet ja raportointi). Lisäksi monipuolinen kalibroitu mittauslaitteistomme mahdollistaa: 

  • veto- ja puristuskokeet
  • lämmönjohtumismittaukset
  • dynaamisen jäykkyyden mittaukset
  • vedenimeytymisen mittauksen
  • palotestauksen
  • tiiveys- ja painetestaukset
  • mitat ja tiheyden mittaamisen

Lisäpalvelut

Inoralta saat käyttöösi myös monipuoliset varastoinnin, sähköisen varastonhallinnan, pakkauksen ja logistiikan palvelut.

Varastointi ja varastonhallinta

Koonti ja
pakkaus

Lähetys ja koonti­lähettäminen

“Olemme tyytyväisiä, että olemme löytäneet kotimaisen kumppanin, jonka kautta saamme nopeasti tarvitsemiamme tuotteita. Voimme suositella Inoraa monimutkaisten muoviosien ja muotoiltujen EPS-tuotteiden valmistukseen.”

Heikki Ketolainen
tehdaspäällikkö
Arctia Oy

“Uskon, että Inoralta onnistuu ratkaisu lähes mihin tahansa rotaatiovaluun liittyvään tuotteeseen. Myös toimitukset ja niistä sopiminen toimii. Kuormat saadaan lähtemään lyhyelläkin varoitusajalla.”

Jussi Palotie
Controller
Lip-Lap Laituri Oy

“Yhteistyömme Inoran kanssa on jatkunut jo ainakin 34 vuoden ajan. Pitkä yhteistyö kertoo toimivasta kumppanuudesta. Inora on kotimainen yhteistyökumppani, jonka kanssa asiat hoituvat, kuten sovittu.”

Pia Puhk
Tuoteasiatuntija
Sokeva Oy

Näin toimimme

Luottamuksellisuus ja salassapito ovat sopimusvalmistuksessamme sisäänrakennettuja jo ensitiedusteluista lähtien. Kysy siis rohkeasti lisää!

Me autamme

Minna Aronen
Tuotantojohtaja
+358 40 549 7300

Jarno Lätti
Asiakaspäällikkö
+358 50 522 6253