“Tiimimme on ehdoton ykkösasia tehtaalla”

31.5.2021

Minua innostavat uudet haasteet ja se, että tietää mitä tekee, mihin tulee ja milloin – vakaus tulevasta työstä, sanoo Inoralla työskentelevä ruiskuvalun ammattilainen Jussi Rytkönen.

inoran työntekijä jussi rytkönen nojaa kaiteeseen

Aloitin kesätöissä tehtaalla vuonna 1999. Keväästä 2003 olen ollut vakituisessa työsuhteessa, eli yhteensä 18 vuotta talon palveluksessa. Päädyin silloin UK-Muoville, koska yritys oli silloin ainoa muovialan yritys lähellä, lisäksi työskentely kesätöiden kautta syvensi halua tulla alalle.

Minua innostavat uudet haasteet ja se, että tietää mitä tekee, mihin tulee ja milloin – vakaus tulevasta työstä.

Ei tarvitse stressata työn jatkuvuudesta. Välillä uudet haasteet ja omalta mukavuusalueelta poistuminen on virkistävää. Työssä oppii koko ajan uutta ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on osaltani onnistunut aina hyvin.

Inora on hyvä paikka olla töissä. Työntekijöiden yhteishenki on täällä erinomaisen hyvää, huumoria löytyy ja sillä jaksaa. Nostan tiimimme ehdottomasti ykkösasiaksi tehtaalla.

Omat suosikkituotteet ovat työn kannalta sellaiset, joiden valmistus sujuu ongelmitta. Tuotteistamme mieluisia ovat roska-astiat, laituritarvikkeet sekä lasten suosikki, Kilppari-hiekkalaatikko. Sellainen on myös lähdössä uudelle suvun jäsenelle. 

Jussi Rytkönen
Ruiskuvaluosaston työntekijä