“Uudet tuotteet ja ongelmanratkaisu innostavat”

31.5.2021

Uudet tuotteet, koeajot ja testit sekä asiakkaan haasteiden ratkaiseminen innostavat rotaatio-osastolla työskentelevää Toni Särkelää työssään.

inoran työntekijä toni särkelä tehdashallissa

Olen kouluttautunut rakennuspuolelle ja aloitin UK-Muovilla hieman yli 10 vuotta sitten rakentamalla laitureita, mistä siirryin rotaatiovalun puolelle. Uudet tuotteet, niiden koeajot ja testit sekä haasteiden ratkaiseminen ovat työssäni innostavimpia asioita, joista oppii aina uutta.

Osastollamme on erinomainen yhteishenki ja luottamus toisiimme.

On mukava tehdä hyvällä porukalla hommia. Työn ja vapaa-ajan yhteen sovittaminen on meillä onnistunut erittäin hyvin. Perheellistä ymmärretään, mikä on tärkeää, ja olen saanut lastenhoidon onnistumaan tarvittavilla vuorojen vaihdoilla. Töihin on aina mukava tulla ja työstä saa säntillisesti korvauksen. Inora on täsmällinen tässä asiassa.

Itselleni mieleenpainuvin asia urallani on ollut ehdottomasti erään asiakkaan projektin onnistunut ongelmanratkaisu. Se, että onnistuu työssä ja saa siitä huomionosoituksen lämmittää mieltä.

Tuotteistamme pidän kovasti Heija-keinutuolin valmistusprosessista. Se on mielenkiintoinen ja koostuu useammasta erilaisesta vaiheesta verrattaen vaikkapa yksinkertaisen ponttonin valmistukseen. Käytössä Eero hiekka-astia on loistava monipuolisuuden ja säänkestävyyden ansiosta. Sinne voi sujauttaa säilytykseen kaikenlaista eikä tavara mene pilalle vaihtelevissakaan oloissa.

Toni Särkelä
Rotaatio-osaston työntekijä