Yli 30 vuotta EPS-eristeiden maailmassa

31.5.2021

Meillä Inoralla työkaverit ovat erityisessä roolissa. Täällä on erinomainen henki – puhalletaan yhteen hiileen, jotta päästään parhaaseen tulokseen, kuvaa yli 30 vuotta Inoralla viihtynyt sahaaja Jouni Kämäräinen.

Olen valmistunut ammattikoulusta laitosasentajaksi. Aloitin silloisella UK-Muovilla kesätöissä 1986, sittemmin takana on reilun 30 vuoden ura talon palveluksessa.

Työssäni olen tehnyt monenlaista ja nähnyt alusta alkaen muun muassa EPS-eristeiden sahauksen kehityskaaren.

Olen nähnyt ja kokenut uuden, paremman teknologian käytännön työssä ja todennut sen tuoman kevennyksen esimerkiksi työergonomiaan.

Työssä minua innostavat uudet asiat, pidän erityisesti sellaisista työtehtävistä, joissa saa laskea ja ajatella itse sekä suunnitella. Erityismittaiset tuotteet ovatkin minulle tärkeitä ja innostuksen sekä motivaation kohde.

Meillä Inoralla työkaverit ovat erityisessä roolissa. Täällä on erinomainen henki – puhalletaan yhteen hiileen, jotta päästään parhaaseen tulokseen. Arvostan Inoraa varmana, hyvänä ja säntillisenä työnantajana.

Vaikka juuri nyt ei olekaan mitään rakentamisprojektia menossa, lempituotteitani ovat ehdottomasti eristeemme. Aina kun rakennan, käytän eristystöissä omia eristeitämme.

Jouni Kämäräinen
EPS-osaston sahaaja