Inora yrityksenä

Kestävyys, käytettävyys ja hyvä design kantavat tulevaisuuteen – näin me Inoralla uskomme. Emme tee turhaa, vaan tarpeeseen, vastuullisesti ja kasvollisesti kotimaisessa perheyrityksessä, kuten olemme tehneet jo vuodesta 1963, jolloin Unto Kivinen aloitti EPS-eristeiden valmistamisen Hollolassa. Vuonna 1975 toiminta laajeni Iisalmeen. Harri Naukkarinen aloitti Iisalmen tehtaan johtajana vuonna 1980 ja tuli yrityskaupalla yhtiön omistajaksi vuonna 1993. Siitä alkaen kaikki toiminta on keskitetty Iisalmeen.

Vuosituhannen vaihteessa perheyrityksen johtoon astui seuraava sukupolvi. Nykyisin Minna Aronen toimii tuotantojohtajana ja yrityksen hallituksen puheenjohtajana ja Matti Aronen toimitusjohtajana.

Yli 60 vuoden aikana olemme kasvaneet yhdeksi kotimaan suurimmista eriste- ja muovituotevalmistajista. Haluamme kehittää koko toimialaa ja haemme jatkuvasti vastuullisempia raaka-aineita ja toimintatapoja. Lisäksi panostamme sopimusvalmistukseen, jossa tarjoamme kumppaneidemme käyttöön valmistusosaamisemme sekä monipuolisen materiaalituntemuksemme.

Laatu

Meille työmme laadusta huolehtiminen on kunnia-asia, jonka varmistamme työtämme ohjaavan jatkuvan parantamisen periaatteen avulla ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien mukaisesti.

Olemme ylpeitä kotimaisuudestamme –  tunnustuksena tästä piha-ja puutarhatuotteille on myönnetty kotimaisesta valmistuksesta kertova Avainlippu-tunnus. Heija-keinulla on myös suomalaisesta muotoilusta kertova Design from Finland -merkki.

Tutustu laatu- ja ympäristöpolitiikkaamme tästä (PDF)

Katso tästä ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaattimme

 

Inoralle myönnettyjä laatusertifikaatteja

Töissä Inoralla

Toimintamme perusta on henkilöstössä, vastuullisissa ja resurssiviisaissa toimintatavoissa sekä yrityksen vakaassa taloudessa. Kun ihmiset meillä voivat hyvin, meillä on mahdollisuus ylittää itsemme, kehittää työtämme ja varmistaa, että toimintamme kantaa myös tulevaisuudessa. Katso avoimet paikkamme alta tai jätä meille avoin hakemus.

Hae meille töihin

Työntekijätarinat