Inora yrityksenä

Kestävyys, käytettävyys ja hyvä design kantavat tulevaisuuteen – näin me Inoralla uskomme. Emme tee turhaa, vaan tarpeeseen, vastuullisesti ja kasvollisesti kotimaisessa perheyrityksessä, kuten olemme tehneet jo vuodesta 1963, jolloin Unto Kivinen aloitti EPS-eristeiden valmistamisen UK-Muovin nimissä. Harri Naukkarinen aloitti Iisalmen tehtaan johtajana vuonna 1980 ja tuli yrityskaupalla yhtiön omistajaksi vuonna 1993. Siitä alkaen kaikki toiminta on keskitetty Iisalmeen.

Vuosituhannen vaihteessa perheyrityksen johtoon astui seuraava sukupolvi. Nykyisin Harrin tytär Minna Aronen toimii tuotantojohtajana ja yrityksen hallituksen puheenjohtajana ja hänen miehensä Matti Aronen toimitusjohtajana.

Lähes 60 vuotta myöhemmin olemme kasvaneet yhdeksi kotimaan suurimmista eriste- ja muovituotevalmistajista. Haluamme kehittää koko toimialaa ja etsimme jatkuvasti uusia kestäviä raaka-aineita ja toimintatapoja. Lisäksi panostamme sopimusvalmistukseen, jossa tarjoamme kumppaneidemme käyttöön valmistusosaamisemme sekä monipuolisen materiaalituntemuksemme.

Kesästä 2021 alkaen perheyrityksemme uutta lukua on kirjoitettu Inora-nimen alla.

Laatu

Meille työmme laadusta huolehtiminen on kunnia-asia, jonka varmistamme työtämme ohjaavan jatkuvan parantamisen periaatteen avulla. Olemme ylpeitä kotimaisuudestamme –  tunnustuksena tästä rotaatiovalutuotteillemme kuten Heija-keinullemme on myönnetty kotimaisesta valmistuksesta kertova Avainlippu-tunnus. Heija-keinulla on myös suomalaisesta muotoilusta kertova Design from Finland -merkki.

Tutustu laatupolitiikkaamme tästä (PDF)

Katso tästä ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaattimme

 

Töissä Inoralla

Toimintamme perusta on ihmisissä, vastuullisissa, resurssiviisaissa toimintatavoissa ja taloudellisesti vakaassa toimintaympäristössä. Kun ihmiset meillä voivat hyvin, meillä on mahdollisuus ylittää itsemme, kehittää työtämme ja varmistaa, että toimintamme kantaa myös tulevaisuudessa. Katso avoimet paikkamme alta tai jätä meille avoin hakemus.

Hae meille töihin

Työntekijätarinat