Huolehdi kiinteistösi turvallisuudesta tyylikkäiden hiekoitusastioiden avulla

4.1.2024

Lämpötilan vaihtelua on taas luvassa, mikä tietää todella liukkaita kulkureittejä niin kotipihoihin kuin yrityskiinteistöjen tonteille. Meillä Iisalmessa värjötellään nyt noin 30 pakkasasteessa, mutta ensi viikolle on luvattu jopa +1 astetta. Hurja lämpötilan vaihtelu muutaman päivän sisään, jopa Suomen mittakaavassa.

Inora hiekoitusastioista löydät niin kotipihaan kuin yrityskiinteistöjen tonteille sopivan astian hiekoitustarpeeseesi. Valikoimaamme kuuluu paljon eri malleja, kokoja ja värejä.

Asemille ja muille julkisille paikoille sekä teiden varsille sopivat hyvin teräskaulukselliset Inora 350 ja 600 hiekoitusastiat. Molemmat on mahdollista täyttää koneellisesti, mikä on iso plussa ammattikäytössä. Kummankin reilu kansi pysyy hyvin kiinni tuulessa. Inora 600 astiassa on iso lapiointiaukko, jota kiertää tippareuna. Sitä pitkin vesi valuu maahan ja hiekka pysyy astiassa kuivana.

Kotipihojen hiekoitustarpeisiin on saatavilla pienempiä malleja vielä useammassa värissä. Valmistamme kaikki Inora hiekoitusastiat tehtaallamme Iisalmessa ja ne ovat avainlipputuotteita.

Tutustu kaikkiin hiekoitusastiamalleihimme verkkosivuillamme.

Inora 350 ja 600 hiekoitusastioille on saatavissa verkkokaupan puolella myös helposti vaihdettavat varakannet.

Inora 600 hiekoitusastia vihreä