Maanvaraisissa korokkeissa on kierrätysraaka-ainetta

19.10.2023

Käytämme Inoran maanvaraisiin korokkeisiin 20 % kierrätettyä polyeteeniä (PE). Loppu 80 % on neitseellistä, uutta polyeteeniä. Tavoitteemme on lisätä kierrätysmateriaalin osuutta tietyin ehdoin – lujuuden ja muiden mekaanisten ominaisuuksien tulee säilyä samalla tasolla sekä materiaalin tulee edelleen olla 100 % polyeteeniä, jotta kierrätys on helppoa ja alkuperäisen materiaalin ominaisuudet säilyttävää.

Mihin Inoran maanvaraiset raudoituskorokkeet on tarkoitettu? Maanvaraisia raudoituskorokkeita käytetään, kun valupohja on pehmeä esim. eriste, hiekka tai kivimurske, joihin korokkeen jalat voisivat upota. Ison pohjalaipan ansiosta maanvarainen koroke ei uppoa ja raudoitteet pysyvät asetetussa korkeudessa.

Asiakaspalautetta saamme maanvaraisten korokkeidemme hyvin toimivista rautakiinnikkeistä. Me Inoralla puhumme viiksistä. Viiksien tarkoitus on pitää koroke kiinni raudoitteessa, esimerkiksi kun raudoituksen päällä kävellään ja raudat saattavat nousta alustasta. Hyvät viikset helpottavat työtä huomattavasti.

Teemme Inora maanvaraisia korokkeita viittä kokoa. Joka tuotteessa on kaksi korkoa, joten valikoimasta löytyy oikea tuote kaikkiin pehmeän alustan betonivaluihin. Tutustu maanvaraisiin korokkeisiimme tarkemmin verkkosivuillamme.

Inora maanvaraisissa korokkeissa käytetään kierrätysraaka-ainetta